Strossel-logo-rosa.png

Red Velvet

Hjerteformet Red velvetkake fyllt med nydelig ostekrem med fløte.
Pyntes med ferske bær.
Perfekt til noen du er glad i!

10-15 kakestykker/20cm i diameter: 750,-

17-mai kake

Bløtkake med vaniljekrem, nøttebunn og bringebær.
Pyntet med marengs og friske bær.

10-15 kakestykker/20cm i diameter: 850,-

Tiramisukake

Smak av espresso med Mascarponekrem og kakao.

 Italiensk dessert i kakeform

6-8 kakestykker/16cm i diameter: 650,-

Krokankake

Mykt sukkerbrød fyllt med vaniljekrem og jordbær. 
Heldekket med krokan.

10-15 kakestykker/20cm i diameter: 650,-

Ostekake

Tropisk ostekake med smak av kokos. Frisk gele på toppen laget av mango og pasjonsfrukt.

10-15 kakestykker/20 cm i diameter: 625,-

Sjokoladekake

3-lags kake med masse god sjokoladekrem.
Pyntes med strøssel eller friske bær etter ønske.

10-15 kakestykker/20 cm i diameter: 770,-

18-20 kakestykker/24 cm i diameter: 850,-

Eplepai

Deilig pai med friske epler og søt vaniljekrem.Servér gjerne lun med vaniljeis og et melisdryss.

18-20 kakestykker/26cm i diameter: 450,-

Halloweenkake

3-lags sjokoladekake med Halloweentema. Pyntet med marengsspøkelser og sukkerpynt.

10-15 kakestykker/20cm i diameter: 850,-

Kringle

Hvetekringle fyllt med kanel og sukker. Pyntes med perlesukker eller melisglasur.

10 pers: 400,-

Suksessterte

Marengsbunn med mandler toppet med nydelig gul krem.

18-20 kakestykker/24 cm i diameter: 625,-

Gulrotkake

3-lags gulrotkake med myk ostekrem. Pyntes med smørkremblomster.

10-15 kakestykker/20 cm i diameter: 600,-

18-20 kakestykker/24 cm i diameter: 690,-

Oreokake

Kjeksbunn, ostekrem, og sjokolademousse. Toppet med pisket krem, Oreokjeks og bær.

10-15 kakestykker/20 cm i diameter: 600,-

18-20 kakestykker/24 cm i diameter: 690,-